Solistul a împlinit luni 38 de ani şi a dat o megapetrecere la clubul său din Ştefăneşti

Manelistul Adrian Minune a vrut să-şi serbeze împlinirea celor 38 de ani alături de familie şi rude. Aşadar, luni seară, şi-a adunat aproximativ 150 de rude şi aproapiaţi şi a dat o megapetrecere la clubul său din Ştefăneşti, Cascada.

 

Luni seară, Adi Minune a sărbătorit 2 în 1! Solistul a împlinit 38 de ani, dar şi 20 de ani de căsnicie.

 

Aşa cum era de aşteptat, Adi Minune a pregătit multe bunătăţi pentru invitaţii săi, preparate pe alese şi bar cu toate băuturile.

Minune a cântat pentru musafiri

Ceaune mari cu fasole cu ciolan, ciorbă de burtă, saramură de peşte, făcute chiar de soţia manelistului, fripturi pe alese, dar şi berbecuţi, purceluşi şi viţei la proţap.

 

Atmosfera a fost întreţinută de câţiva lăutari, prieteni de-ai lui Minune, însă momentul forte al serii a fost duetul dintre el şi Minodora.

Fasolea cu ciolan a fost atracţia serii

„Am fost doar familia şi finii. De cântat am cântat, de dansat mai puţin. N-am mâncat.

 

Sunt la regim şi oricum, înainte de a merge la ziua lui Adi, am cam mâncat… salată boeuf, salată de ton cu maioneză, deşi n-am voie, dar a fost o altă aniversare”, a declarat Minodora pentru Click!

Bucătarii s-au întrecut în grătare

Cadouri a primit multe şi costisitoare, însă, neaşteptat, Minune a reuşit să „colecţioneze” pe parcursul serii zeci de buchete şi coşuri cu trandafiri.

Solistul a împlinit luni 38 de ani şi a dat o megapetrecere la clubul său din Ştefăneşti

 

Tags: ,