Odrasle maneliștilor noștri de top și-au uimit părinții cu rezultate notabile, fie la școală (fata lui Jean de la Craiova e olimpică la matematică), în sport (băiatul lui Adi de la Vâlcea se antrenează pentru a devein tenismen profesionist) ori scenă (fata lui Minune este una din elevele școlii condusă de Crina Mardare).

Alex, băiatul lui Adi de la Vâlcea a ieşit Mister Boboc 2011 în oraş  şi se vrea tenisman

Adi de la Vâlcea este mândru foc de Alex, băiatul său, Mister  Boboc Vâlcea 2011 şi un tenisman de viitor cu multe competiţii câştigate. Alex (15 ani) a intrat anul acesta la Liceul de Arte din localitate cu a III-a medie din top pe şcoală şi este hotărât, chiar dacă a început tenisul acum cinci ani de zile, să ajungă un sportiv bun. Domeniu în care este încurajat de profesorii săi cu care face două antrenamente pe zi, atât la clubul unde este legitimat, dar şi cu antrenorul personal. ”Are abilităţi ca muzician dar îi respect decizia, Alex vrea să devină un bun tenismen şi , eu şi soţia mea, îl încurajăm în acest drum”, mărturiseşte Adi Dinuţ ”de la Vâlcea”.

Fata lui Adrian Minune şi-a consemnat debutul și este elevă a Crinei Mardare

Cum aşchia nu sare departe de trunchi, copiii lui Adrian Minune se vor cât mai aproape de meserie tatălui lor. Recent, Carmen (14 ani), frumoasa fetiţă a solistului, una din elevele școlii condusă de reputata Crina Mardare,  şi-a consemnat debutul, interpretând un cover după Christina Aguilera la Balul Bobocilor din liceul unde învaţă. Tânăra se dovedeste o solistă talentată cu o voce extraordinară. Juniorul şi răsfăţatul familiei, Florentin Adrian Jr. (6 ani, foto) se dovedeşte de mic atras de chitara clasică . El ia lecţii de chitară atât la şcoală cât şi în domeniu privat.

 

Fata lui Jean de Craiova, olimpică la matematică

După ce că-şi întreţine familia de pe urma manelelor sale, Jean de la Craiova a ajuns să repete izolat în maşina sa din pricina reproşurilor fetei sale. Olimpică la matematică, Sabrina Dumitrache (13 ani), fata exoticei vedete a emisiunilor Pro TV i-a interzis tatălui ei să mai cânte manele acasă ci doar la petreceri. Aşa că, de fiecare dată când are de învăţat o manea, Jean se refugiază în SUV-ul său şi şi face treaba încercând în acelaţi timp să nu se facă de râs faţă de vecinii săi.

 

Tags: , ,