Iubita misterioasă a artistului este din adolescenţă membră în organizaţia lui Bivolaru

Costi Ioniţă e îndrăgostit lulea! Click! a aflat că noua lui iubită este yoghină în controversata organizaţie MISA, a lui Gregorian Bivolaru şi dansatoare din buric.

Ce concidenţă! Şi Costi practică yoga, tot la MISA.

Primele fotografii ale cuplului au apărut la începutul lunii august, la un concert pe Litoral. Costi părea că o soarbe din priviri pe misterioasa blondă. Click! a aflat că, de peste şase luni, cei doi au o relaţie.

Partenera lui Costi se numeşte Irina, are 25 de ani, este basarabeancă de la Chişinău şi a venit acum opt ani la studii în Bucureşti. Totodată, focoasa blondină este cunoscută sub numele de Sheherezada, dansatoare din buric într-o trupă de belly dance, şi yoghină MISA.

Legăturile ei cu yoga sunt foarte vechi, susţin cei care o cunosc. Blondina a fost dusă chiar de părinţii ei, pentru a fi iniţiată în tainele cursurilor yoga.

Când a venit în România, şi-a continuat “antrenamentele” alături de cursanţii controversatului Gregorian Bivolaru. Gurile rele spun că s-ar fi iubit câţiva ani cu unul dintre apropiaţii “gurului”, pe care l-a părăsit pentru că era violent. N-a renunţat însă şi la yoga, ba chiar alături de câteva colege şi-a făcut şi o trupă de dansuri din buric.

Cu fizicul ei de invidiat şi cu mişcările de felină l-a dat gata “din prima” şi pe Costi Ioniţă. Mai ales că este mare specialistă în sex. După un curs de tantra yoga făcut în Franţa, la începutul acestui an, Irina declara, într-un interviu pentru o emisiune tv din Franţa, că tehnicile sunt cu totul şi cu totul speciale şi că atunci când face amor se simte “una cu iubitul”, experienţele fiind “cosmice”.

Costi Ioniţă e încântat de fată. “Da, suntem împreună. Sunt băiat şi îmi place viaţa, iar faptul că o femeie are mai multe calităţi este foarte bine. Irina este studentă la Paris, tocmai a terminat un master în Psihanaliză. E inteligentă, vorbeşte perfect patru limbi străine şi este dansatoare. Eu nu obişnuiesc să intru în prea multe detalii din viaţa privată a altcuiva. Ne iubim de câteva luni şi sunt îndrăgostit”, ne-a spus Costi Ioniţă.

Puţini ştiu că şi el practică yoga, de peste un an de zile, tot la cursuri MISA. Spune că merge o dată pe săptămână şi se simte foarte bine. Contactată de Click!, Irina a confirmat povestea.

“Da, practic yoga de la 13 ani şi sunt membră MISA, dar nu l-am cunoscut niciodată pe Bivolaru, când a izbucnit marele scandal, în 2004, eu abia veneam în România”, ne-a spus blonda.

În trupa de dans e Sheherezada

Dansează de la 5 ani. A fost animatoare în cluburi de muzică trance. Este fascinată de dansurile orientale şi indiene. A făcut parte din trupa Celestial BellyDancers din 2006, cunoscută sub numele de Sheherezada.

“În timp ce dansează se transpune într-o prinţesă egipteană care încântă cu mişcările sale pline de senzualitate şi rafinament. Intră spontan în stări de transă şi euforie, iar întreaga ei existenţă este un dans al sufletului său.” Aşa era prezentată Irina pe site-ul trupei unde a dansat.

«Guru» Bivolaru are mandat de arestare din 2005

Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) a fost înfiinţată de Gregorian Bivolaru, în ianuarie 1990, în Bucureşti, cu scopul declarat de a ridica nivelul spiritual al oamenilor, prin practici yoga.

Gregorian Bivolaru, în imagini de arhivă, gol la plajă alături de yoghinii din MISA

Activitatea MISA s-a extins apoi în 250 de localităţi din ţară şi se estima că peste 35.000 de persoane făceau parte din această mişcare. În anul 2004, a izbucnit un imens scandal. Au apărut imagini intime, cu mai multe cursante care participau la o aşa-zisă probă de iniţiere, orgasmul urinar, iar Gregorian Bivolaru, supranumit „Guru”, a fost anchetat. El a primit mandat de arestare în aprilie 2005, dar Guru primise deja azil politic în Suedia, ţară care a refuzat până acum să îl extrădeze.

 

Tags: