Maria Onofrei este o tânără piteşteancă devenită cunoscută la nivel naţional chiar anul trecut când o revistă de scandal naţională a declarat că fata seamănă izbitor de mult cu Paris Hilton. Maria a ieşit şi mai bine în evidenţă la scurt timp după ce a devenit un VIP, prin faptul că s-a afişat prin centrul Capitalei (şi nu a făcut-o doar odată) cu un Bentley de culoare roz despre care se aude că l-ar fi vopsit chiar la Câmpulung.
Mirele a fost mecanic în Trivale
Paris Hilton de Piteşti s-a măritat, iar naşi de cununie i-au fost Adi Minune şi soţia sa, Caty. Cel alături de care Maria Onofrei a ales să îşi petreacă restul zilelor este cunoscut sub porecla de Toxi şi este fost mecanic la un atelier auto situat în cartierul Trivale. După cum circulă bârfele, Maria ar fi produs bani mulţi prin ţările străine pe unde a fost plecată cu acordul lui Toxi, unii mergând chiar până într-acolo încât să spună că tânăra s-a întors la Piteşti cu cinci milioane de euro pe care i-a obţinut de pe urma unei relaţii avute cu un bărbat de vreo 60 de ani. Însă, lăsând răutăţile la o parte, să vă povestim cât de mult a insistat Maria şi Toxi ca Adi Minune să le fie naş…
Şi-a convins naşii cu o maşină
Ei bine, se aude că manelistul nu a acceptat propunerea din capul locuiului şi că a fost nevoie de ceva timp până să se convingă că Maria şi Toxi merită să intre în familia lui. Iar ceea ce l-a convins cel mai mult a fost maşina de 63.000 de euro pe care Paris Hilton de Piteşti i-a cumpărat-o lui Caty, dându-i-o ca plocon. Şi nu vorbim de o maşină oricare, ci de Mercedesul despre care se spune că i-a aparţinut lui Televijăn şi de care Caty era extrem de îndrăgostită. Iar dacă sunteţi curioşi să aflaţi de unde ştia soţia lui Adi despre „merţanul” în cauză, vă spunem că aceasta l-a însoţit pe Adi destul de des pe la concertele pe care le-a susţinut la Piteşti şi în special la cele oferite în localul Duet din Bascov. Iar clienţi fideli ai Duetului au fost şi Maria cu Toxi care sunt mari iubitori de manele.
Cine a cumpărat Bentley-ul roz?
Ei bine, cam în acest mod s-a derulat povestea de pe urma căreia Paris Hilton de Piteşti s-a arătat foarte mulţumită. Totuşi, revenind la maşina ei cu care a  stârnit mari furori, adică Bentley-ul roz, vă spunem că acesta a fost scos la vânzare, pe internet. Referitor la descrierea  autoturismului au fost folosite toate detaliile şi se menţiona chiar că nu a fost implicat în accidente. Chiar dacă preţul era destul de piperat, Maria Onofrei cerând pe Bentley suma de 149.000 de euro, se aude că cineva s-a găsit totuşi să îl cumpere.

 

Tags: ,