Daniela Gyorfi este foarte mândră de Maria, fiica ei în vârstă de un an şi şase luni.

Cântăreaţa şi-a dat deja copilul la o creşă privată, condiţionată fiind de spectacolele pe care le are prin ţară. Cu toate că şi-ar fi dorit să petreacă mai mult timp cu Maria, Daniela nu regretă faptul că a dat-o la creşă pentru că, spune ea, fiica ei s-a dezvoltat foarte frumos.

„Nici eu şi nici George sau mama mea n-am fi putut să o învăţăm pe Maria atâtea lucruri într-un timp atât de scurt. Sunt foarte încântată de educatoarele pe care le are. Se ocupă de ea foarte bine şi mă uimeşte pe zi ce trece cu ceea ce învaţă acolo“, a spus cântăreaţa pentru ziarul Ring.

“Chiar dacă are doar un an şi jumătate, Maria mea deja o cunoaşte pe bunica de la Bacău, mama lui George. Poate să-şi ţină singură biberonul, fără ajutor, spune «Mulţumesc!»… A învăţat cuvinte noi şi reuşeşte să ne surprindă zilnic. Am un copil deştept”, a mai spus Daniela.

Deşi este foarte preocupată de creşterea copilului ei, Gyorfi nu a apucat să stea cu Maria nici în ziua ei de nume, deoarece a avut spectacole.

“Am foarte multe concerte în perioada aceasta şi sunt mai tot timpul plecată. Îmi pare rău că n-am reuşit să-mi petrec timpul cu ea, mi-ar fi plăcut să fac ceva deosebit cu această ocazie”, a mai povestit ea.

 

Tags: