FAIMOSUL interpret de muzica lautareasca ADI DE LA VALCEA a fost invitat la emisiunea prezentata de artistul turc GAZI DEMIREL la GIGA TV.

In emisiunea “Gazi Show” pe care o puteti vedea in aceasta duminica de la ora 19:00, Adi i-a lansat invitatia lui Gazi, care este cunoscut in Turcia cat si in Romania pentru piesele sale, sa realiezeze impreuna un featuring.

Manelistul s-a simtit excelent, mai ales datorita apetisantelor asistente ale lui Gazi cu care a dansat, cat si datorita mancarii facute de bucatarul Sukru.

Mai mult, la ideea bucatrului emisiunii care a gatit pentru acesta un super kebab, Adi de la Valcea a invitat cativa spectatori aflati la emisiune, in Aqua Resindential Parc Ballroom din Militari, sa faca un concurs de mancat kebab pe bat, legati la ochi.

Evident ca lumea din platou a murit de ras pentru ca fetele care au participat la concurs au mancat primele carnatul de pe bat, in schimb pe ultimul loc s-a aflat un baiat care a renuntat pana la urma nu pentru ca kebabul nu era gustos, ci din cauza pozitie nefiresti in care acesta trebuia sa “presteze”, adica sa se aplece peste un carnat sa il inghita, dar cu mainile la spate.

Cat despre Adi si Gazi, care sunt si prieteni de familie, reporterii STL.RO au aflat ca artistii se vor intalni saptamana viitoare pentru a pune bazele unei noi melodii, care se pare ca va fi ceva cu influente orientale.

 

Tags: ,