Florin Salam a primit pumni in loc de bani, la o nunta din judetul Teleorman. Celebrul manelist l-a infuriat pe socrul mare, pentru ca a cantat si la alte mese decat cea a mirilor. Asa ca l-a luat la bataie pe Salam si l-a amenintat cu pistolul.

Ceea ce trebuia sa fie o seara de neuitat pentru un cuplu de proaspat casatoriti s-a transformat intr-un scandal monstru. Protagonistii acestui scandal au fost manelistul Florin Salam si socrul mare al evenimentului.

Nemultumirea a plecat, se pare, in momentul in care Florin Salam si-a indreptat atentia catre ceilalti meseni si nu a cantat doar la masa de prezidiu. Mai mult, cantaretul a incasat sume mari de bani de la mesenii carora le-a dedicat melodii.

Astfel, organizatorul nuntii, respectiv socrul mare, nu l-a mai platit pe Florin Salam cu banii, ci l-a platit in pumni si cu amenintari cu pistolul. Florin Salam a fost salvat de cei aprezenti la eveniment si scos afara din incinta restaurantului.

Scorul mare este un controversat om de afaceri din Teleorman. Mai mult, cei invitati la eveniment fac si ei parte din acelasi anturaj, oamenii cu multi bani, care sunt obisnuiti cu astfel de incidente. Este pentru a treia oara in acest an cand numele lui Florin Salam apare intr-un astfel de incident neplacut.

 

Tags: ,