Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere
Formatie proprie:
Numar maxim de programe:
Tarif/Contact/Impresar Radu Baron: 0722.911.119

Puiu Codreanu, indragit interpret de muzica populara si de petrecere, este un reprezentant de seama al zonei Banatului, de unde a cules nenumarate cantece stravechi, inspirate din natura, joc, istorie si viata satului.

Prin spectacole pe marile scene din intreaga tara si de peste hotare, aparitii in emisiuni televizate si radiofonice, Puiu Codreanu continua sa duca mai departe comoara folclorica mostenita din strabuni.

Artistul accepta cu drag invitatia de a canta la petreceri de nunta, botezuri, aniversari si diverse alte petreceri private, pentru ca, asa cum el insusi marturiseste, cantecul sau este pentru si despre oameni.

Pentru Puiu Codreanu, scena este a doua casa, iar publicul, familia sa. De aceea, atunci cand participa la o nunta in calitate de artist, stie sa le aminteasca celor prezenti sa se bucure de fiecare moment al vietii si sa celebreze, prin muzica si dans, iubirea celor doi miri.

Repertoriul sau cuprinde numeroase cantece de petrecere, cu ritmuri alerte, care tin invitatii o noapte intreaga pe ringul de dans. Printre piesele cele mai indragite de public se numara “ Cand iti da Dumnezeu bine”, “In rochie alba de mireasa” sau “ Iubitoare cum esti tu”, ale caror versuri sunt pline de intelesuri profunde.

Puiu Codreanu insufleteste orice petrecere nunta si are grija ca toti cei prezenti sa aiba parte de o seara frumoasa, in care muzica de calitate este la loc de cinste.

 

Tags: ,