Adrian Minune a dezvăluit că a avut foarte mulţi invitaţi la nunta pe care a avut-o cu Caty, în 2007. În ziua cea mare, mireasa a arătat ca o prinţesă, a avut o rochie bătută cu cristale swarovski şi a atras privirile tuturor.

Nunta lui Adi Minune a avut loc la Palatul Snagov, în stilul american. Naşii manelistului au fost omul de afaceri Nae Nicolae şi soţia sa, Ioana. Tradiţia a fost literă de lege, nu au lipsit dansurile şi muzica populară, iar unul dintre artiştii care s-a ocupat cu divertismentul a fosta chiar Florin Salam.

Nunta a avut loc acum 5 ani. Băieţelul meu avea 5 ani. Mi-aş fi dorit să-mi iau soţia cu nunta, aşa cum era normal, dar a trebuit să o răpesc. Ea a avea 15 ani şi eu 17. Nimeni nu s-a născut în fericire, nu mai vreau să vorbesc de asta. Eu am împlinit 38 de ani, sunt foarte muncit, de la 13 ani nu mai dorm noaptea. Caty nu este o femeie foarte frumoasă, dar este foarte frumoasă, are cel mai frumos interior“, a spus Adi.

Am avut foarte mulţi invitaţi, am fost nevoit ca la ora 12 să dau ordin să se închidă porţile. Pe calea asta, vreau să îmi cer iertare celor care şi-au cumpărat costume şi nu au mai reuşit să intre. Am avut peste 1.200 de invitaţ“, a dezvăluit Adi Minune, la Antena 1.

El a spus că-şi doreşte să mai facă o nuntă: “Vreau să-mi reînnoiesc jurămintele şi vreau să vină toată ţara la nunta mea. De data asta, îmi doresc să mă distrez”.

Adi şi Caty au organizat petrecerea de nuntă la Palatul Snagov, alături de cei 1.200 de invitaţi. Printre artiştii care au întreţinut atmosfera s-au numărat Connect-R şi Pepe, care pe atunci era însurat cu Pepe. De departe artistul care a făcut cel mai tare show a fost Florin Salam, care a cântat pentru unul dintre cei mai de seamă invitaţi de la nuntă: Vasile Turcu.

 

Tags: ,