Costi Ionitasi-a dat seama ca zicala “corpul tau este un templu” este una foarte adevarata si a decis ca este timpul ca templul lui sa intre in renovare.

Costi s-a apucat de yoga si si-a schimbat complet regimul de viata. Cantaretul a devenit ovo-lacto vegetarian si poate spune cu mandrie ca a slabit 9 kilograme. Domnul Ionita se simte extraordinar si spera ca noul sau tonus va atrage si o noua iubirea in viata sa.

Dupa ce a luat decizia sa nu mai manance animalutele cu blanita si ochi mari si umezi, Costi s-a simtit mult mai bine. Face sport si a dat jos aproape 10 kilograme. In plus a gasit si o modalitate de a se detoxifia spiritual: yoga!

Costi a fost foarte atent la vedetele internationale si si-a dat seama care este unul dintre secretele lor. Lady Gaga, Madonna, Puff Daddy sunt artisti care s-au luminat spiritual prin yoga. Asa ca domnul Ionita a vrut sa simta pe pielea lui benefiiciile acestui sport complex. Costi spera ca forta lui spirituala va functiona ca un magnet si va atrage si o prezenta feminina in viata lui.

 

Tags: ,