Costi Ionita i-a dat replica eliminatului de la Eurovision, Lucian Viziru, dupa ce acesta a spus cu rautate: “Costi stie ca nu-l ajuta fata, asa ca face si el ce poate”.

Dupa ce a aflat ca a fost eliminat din competitia pentru Eurovision, Lucian Viziru si-a descarcat nervii pe Facebook, lasand un mesaj rautacios pentru Costi Ionita, unul dintre artistii care a ajunsin finala de pe 10 martie cu piesa “Zaleilah“.

“Eu nu merg mai departe, in schimb se duce Costi Ionita. Prost am fost ca m-aminscris. Eu n-am vrut sa ma lupt cu nimeni. Unii oameni se gandesc insa doar la buzunarele lor, cum e in cazul de fata,si li se rupe de piesa care ne va reprezenta tara. Ca sa intelegeti, Costi Ionita a compus pentru Mandinga. Din fericire, Costi stie că nu-l ajuts fata, asa ca face si el ce poate”, rabufnit Viziru.

La aflarea celor spuse de colegul sau de breasla, Costi Ionita a declarat amuzat: “Nu stiu daca ma ajuta fata, dar ma ajuta viata. Cu la fel de multa rusine stau in spatele lui Shaggy, Bob Sinclair, Pitbull, asa cum stau in spatele celor de la Mandinga”.
Reprezentanţii TVR au fost mai mult decat surprinsi de reactia lui Viziru, avand in vedere caa nu au primit, pana acum, nici un fel de contestatie.

 

Tags: ,