Soc In lumea manelelor! Cel mai important nume al genului, Florin Salam, a fost agresat intr-un club bucurestean de membrii unui cunoscut clan interlop. Cantaretul a iesit foarte sifonat din altercatie, insa a refuzat sa mearga la medic.

Potrivit surselor ziarului Libertatea, Florin Salam a fost calcat in picioare de interlopii care s-au considerat jigniti de faptul ca manelistul ar fi cantat pentru un clan rival.

Evenimentul a avut loc cu doua seri in urma, duminica, intr-un club de manele din centrul Bucurestiului. Conform unor martori oculari, Florin Salam a mers acolo pentru a sustine un concert, insa s-a trezit inconjurat de interlopii care sunt si patroni ai respectivului local. Acestia i-au reprosat “printului manelelor” ca nu le este fidel, adica a acceptat sa cante si pentru clanuri rivale, ceea ce reprezinta o grava ofensa la adresa autoritatii lor. Ei nu s-au limitat insa la a-l ameninta pe Salam, ci au vrut sa-i si aplice o corectie fizica, pentru a se face mai bine intelesi. Martorii spun ca Salam ar fi fost pus jos si “jucat” pur si simplu in picioare, cu toate ca nu dadea semne ca ar vrea sa riposteze. Altercatia a durat cateva minute, timp in care nimeni nu a intervenit, dupa care cantaretul s-a ridicat si a plecat acasa, cu promisiunea ca nu le va mai iesi din cuvant patronilor. Cu toate ca era destul de sifonat, Salam a refuzat sa mearga la un spital pentru a i se acorda primul ajutor. De asemenea, ieri nu exista nici o plangere la politie, ca si cum incidentul nici macar nu ar fi existat.

Adi Minune, agatat in cuier si luat la tinta cu cutii de energizante

Celebrul manelist Adi Minune a avut parte de clipe de groaza in anul 2006, dupa ce a fost chemat sa-i cante celebrului Ioan Clamparu. “Aventura” a avut loc la Madrid, Spania, in “barlogul” interlopului, a povestit la vremea respectiva un locotenent de-al mafiotului. Potrivit acestuia, Minune a fost agatat intr-un cuier si batut cu cutii goale, dupa ce ar fi pretins mai multi bani. “La un moment dat, ne-a cerut bani ca sa ramana mai mult, fiindca naşu’ (n.r. – Clamparu) convenise cu el o anumita ora! L-am agatat intr-un cuier si l-am luat la tinta cu cutii goale de bauturi energizante. Ii dadusem un munte de bani si facea mofturi!”, a sustinut la vremea respectiva, un interlop. Ulterior, Adi Minune a negat ca ar fi fost umilit.

 

Tags: ,