Invitat aseara la Kanal D, manelistul Florin Slam a vorbit despre sotia sa, Stefania, decedata in urma cu trei ani din cauza unor afectiuni grave.

Timpul scurs de la disparitia celei ce i-a fost sotie nu a sters durerea din sufletul cantaretului.

Florin Salam ii duce dorul mereu si chiar are momente cand plange neconsolat dupa Stefania.

“O simt ca este tot mai aproape. Am incercat sa accept ce mi s-a intamplat. Am incercat sa caut solutii de a iesi din situatia asta. Nu m-am putut impotrivi lui Dumnezeu. Stiu ca mi-e dor, dar incerc sa suport acest dor. Am puterea sa suport. Poti avea langa tine o femeie pe care o poti avea toata viata si care poate fi Raiul pe pamant. Ceea ce este ideal. Am avut norocul sa cunosc aceasta iubire. De multe ori nici nu trebuia sa imi spuna ca ma iubeste, desi imi spunea zilnic, dar o regaseam in privirea ei, acea iubire.

Daca m-ar fi lasat intr-o camera cu o mie de femei, eu as fi iesit de acolo, iar privirea mea ar fi cautat-o pe ea, la iesire. Trebuie sa ii dovedesti ca e totul pentru mine. Stefania era, este totul pentru mine: este viata mea, copiii mei, parintii mei. Mi se intampla sa mai plang. Trebuie sa-ti amintesti momentele frumoase si sa-ti iei energie de acolo. In primul rand imi amintesc privirea ei. Oriunde as fi, orice ar face, ea este non-stop langa mine”, a spus Florin Salam.

Stefania a murit in urma cu trei ani, la Spitalul Floreasca din Capitala, unde fusese internata din cauza unui blocaj renal. Ulterior, starea de sanatate a sotiei lui Salam s-a agravat, deoarece aceasta suferea si de ciroza hepatica.

 

Tags: ,