Florin Salam vrea sa paraseasca Romania si v-a da o petrecere de adio de 200.000 de euro la Monte Carlo.

Credeati ca manelele sunt pe moarte? Poate ca asa este, insa unul dintre regii genului, Florin Salam o duce cat se poate de bine. Interpretul se pregateste de o petrecere-monstru, la implinirea varstei de 33 de ani, tocmai la Monte Carlo, in raiul milionarilor.

Un apropiat al lui Florin Salam sustine ca acesta a pregatit un plan minutios, care sa-i ia prin surprindere chiar si pe invitati. “Initial, Florin a vrut sa-si faca ziua la Rin Grand Hotel sau la Balkan, insa apoi s-a razgandit. I-a venit ideea sa organizeze petrecerea la Monte Carlo. Florin e un tip foarte generos, mai ales cand vine vorba despre prietenii lui. Insa a vrut sa pastreze surpriza pana in ultimul moment, a anuntat doar sa nu-si faca planuri in jurul acelei date”, a declarat sursa celor de la nefiltrat.ro.

Se pare ca cei 50 de invitati vor afla destinatia abia pe aerorport, insa pana atunci, Salam s-a ocupat de toate detaliile sejurului: a cumparat biletele de avion, a facut rezervarile la unul dintre cele mai selecte hoteluri din statiune si a inchiriat un local, aproape de plaja. “Anul trecut s-a facut chef mare, insa acum, Florin vrea sa invite mai putina lume, cei care i-au fost aproape in ultimii ani. Vrea ca lumea sa se simta foarte bine, asa ca va aduce si cativa cantareti din Romania. Din cate stiu eu, la petrecere nu se vor canta manele“, a mai spus apropiatul lui Florin. Pentru toate astea, interpretul va scoate din buzunar circa 200.000 de euro. Un fleac, daca ne gandim la milioanele pe care acesta le-a pierdut, pana acum, la cazino

Conform sursei citate, exista un motiv extrem de important pentru care Florin face un astfel de gest. “Va fi ultima zi de nastere pe care Florin o face cu prietenii lui. Toamna asta va parasi Romania si se va stabili in Statele Unite, mai ales ca a si prins si un contract pe acolo. Oricum, de cand a murit sotia lui, nu si-a mai gasit locul pe aici”, ne-a mai declarat sursa.
Florin Salam nu e la prima excentricitate de acest fel. In 2006, cand s-a casatorit cu Stefania, el a facut petrecerea de nunta la un hotel de 5 stele din Antalya, cheltuielile ridicandu-se, atunci, la 500.000 de euro.

 

Tags: ,