Peste o suta de invitati, mancaruri alese, bauturi fine si un show de milioane. Florin Salam a facut din propria aniversare, o super petrecere, unde a pus umarul la bataie si nasul lui, Adrian Minune. Finul Salam si Adi Minune au dansat toata noaptea sus pe BAR! Emotionat si fericit Salam a cantat cu foc pentru cei opt milioane de fani pe care a declarat ca ii are.
Imbracat intr-o haina de piele, camasa alba si pantofi rosii si cu un ceas batut in diamante care valora peste 45 000 de euro, Florin Salam a facut cel mai tare show. Adriam Minune, Sorinel Pustiu, Dan Bursuc dar si multi altii, l-au intampinat cu au stiu ei mai bine, pe ritm, cu dedicatii una si una.

“Este o zi speciala pentru ca este ziua lui si implineste cred ca…. 33 de ani, cadoul lui cred ca sunt EU” a declarat Adrian Minune pentru reporterii Antena 1.
“In atatia ani de zile mi-am dorit toata viata cate ceva si Dumnezeu mi-a oferit, nu m-ai vreau nimic, sunt cel mai iubit om din Romania” a spus Florin Salam. El a declarat ca a primit un mesaj de la copiii lui cu textul “Ne mandrim ca suntem copii lui Florin Salam. Iti dorim tot binele din lume, putere de munca ca esti cea mai mare forta!!!”.

 

Tags: ,