Artistii sunt, poate, cei mai superstitiosi oameni. Fiecare are ritualul sau inainte de a urca pe scena, fiecare are un talisman pe care il pastreaza cu sfintenie. Dintre toti, Jean de la Craiova are una dintre cele mai bizare superstitii: el crede ca ciorapii ii aduc ghinion daca ii poarta de doua ori.

Nu cifra 13 si nici pisica neagra ii aduc ghinion manelistului Jean de la Craiova. Ci sosetele. Cel putin asa crede solistul. La filmarile pentru editia de maine a emisiunii “Te cunosc de undeva” difuzata de postul de televiziune Antena 1, Jean a socat cand a povestit cum isi arde el ciorapii din cauza ca acestia ii aduc ghinion. “Zicea ca nu poarta sosetele de doua ori pentru ca ii aduce ghinion si ca sa fie sigur ca scapa de el, isi arde ciorapii purtati de cum ajunge acasa”, a povestit, pentru Libertatea, unul dintre cei care au asistat la marturisirea lui Jean.

Maine seara, de la ora 20.30, la Antena 1, il puteti vedea pe Jean de la Craiova intr-o postura inedita: nu dand foc ciorapilor, ci imitandu-l pe Adriano Celentano.

 

Tags: ,