Joi, 28 iunie, de la ora 20.00, emisiunea “Roata Norocului” moderata de Liviu Varciuil are ca invitat pe Jean de la Craiova. Indragitul artist vine alaturi de Liviu Varciu sa lupte pentru o cauza nobila, castigurile obtinute urmand sa fie oferite copiilor de la Centrul “Sfantul Andrei” din Pitesti.

Alaturi de Jean de la Craiova, in platoul emisiunii isi incearca norocul Lavinia Tataru, din Jimbolia, si craioveanul Catalin Tarba.
Cu o energie debordanta, pus pe glume si pe cantat, Jean de la Craiova face un spectacol de zile mari la “Roata norocului”, spre deliciul celor prezenti, Ana-Maria devenind tinta preferata a atentiilor artistului.

Dansul pinguinului “si melodia interpretata de Jean de la Craiova “Ia-ti mireasa ziua buna” ridica publicul in picioare si starnesc aplauze furtunoase.

Care a fost pedeapsa primita de Jean de la Craiova, ce premii le-a oferit acesta copiilor de la Centrul “Sfantul Andrei” din Pitesti si cum s-au mai tachinat Liviu Varciu si simpatica lui asistenta Ana-Maria, aflati joi, 28 iunie, de la ora 20.00, la “Roata Norocului”, numai la Kanal D.

 

Tags: ,