Manelistul Florin Salam a decis sa paraseasca definitiv Romania pentru a se muta in SUA. Decizia i-a luat prin surprindere pe fanii sai, insa nu si pe prietenii acestuia. Ramona Lazuran, prietena cantaretului de manele, a dezvaluit motivele care l-au determinat pe Salam sa plece din tara pentru totdeauna.

Bruneta povesteste ca despartirea manelistului de Romania va avea loc la Monte Carlo, cu o petrecere memorabila, de sute de mii de euro. Desi o intristeaza despartirea de Salam, Ramona este sigura ca decizia cantaretului este cea corecta si dezvaluie si motivele acesteia. Mai mult, spune ea, este sigura ca prietenul Salam va avea un succes rasunator in Statele Unite, caci are un aliat mai tare decat Obama si P.Diddy la un loc – pe Dumnezeu!

“Fie piinea cit de rea, tot mai buna-i in America”, cam asta pare a gindi Florin Salam. Desi are o viata indestulata, lipsita de griji, aici, in Romania, unul dintre cei mai renumiti interpreti de manele a hotarat ca a sosit timpul sa faca un pas mic pentru omenire, dar un salt urias pentru el, si sa se mute definitiv hat, departe, tocmai dincolo de Atlantic. Nu i-a fost usor sa ia decizia de a-si parasi tara natala, dar are un motiv extrem de serios: copiii. Nu doreste ca acestia sa cada prada presei de scandal, asa cum sint copiii lui Michael Jackson.

Prietenii apropiati sint devastati de decizia lui Salam. Simt ca o particica din sufletul lor va pleca peste Ocean odata cu el. Cu toate astea, se bucura ca vor avea sansa sa-si ia ramas bun in stil mare. Manelistul pregateste un bairam de adio pentru toti cei dragi tocmai in fieful milionarilor – la Monte Carlo.

 

Tags: ,