Dupa despartirea de iubita lui, Ana, manelistul Nicolae Guta trece printr-o perioada deosebit de dificila, iar metoda pe care a gasit-o pentru a scapa de suferinta este alcoolul.

Dupa cum singur a recunoscut intr-o convorbire telefonica avuta cu reporterii de la emisunea “Un show pacatos” de la Antena 1, cantaretul de manele Nicolae Guta a ales sa-si inece suparare in “bautura si manele si femei de zece stele“.

Manelistul a recunoscut cu dezinvoltura ca, in aceasta perioada este atras de relatiile pasagere, ajungand sa aiba una, doua sau chiar trei femei o data, toata distractia fiind “pe sistem turbat“.

Tot Guta a povestit ca ceste petreceri la care participa sunt udate, de fiecare data cu mult alcool. “Nu pot sa spun ca beau numai pentru Ana, beau pentru a nu-mi pierde indemanarea. Din cand in cand trag cate o bauta, asa, sora cu moartea!

“Beau pana intru in coma”, a declarat Nicolae Guta. Cantaretul nu numai ca face chefuri monstru, dar se da si in spectacol, urmand “sfatul” tatalui sau, care il indemna: “Ba, daca tot ai baut si nu te-ai facut de ras, inseamna ca bautura nu are nici un rost”.

 

Tags: ,