Cutremurul pricinuit de fosta iubita, Ana, l-a zguduit destul de zdravan pe Nicolae Guta. Singura sa alinare au fost cei noua copii, pe care-i are cu cel putin trei femei diferite. Cel care ii capteaza acum cel mai mult atentia este baiatul daruit de Narcisa, femeia cu care s-a impacat dupa ruptura de Ana. Pe micut il cheama Alberto, are 7 ani si este cel mai mic dintre cei 9 copii ai sai.

Fara sa se inspire din filmele pentru adulti, la care pare ca se uita feciorul sau de 7 ani, Guta se lauda cu performantele sale. Este cel mai prolific manelist. La 44 de ani are copii cit pentru o echipa de baschet, cu tot cu rezerve, si se declara unul dintre cei mai fericiti tati din lume. Nicoleta, Marian, Cosmin, Daniela si Nicusor i-au fost daruiti de prima lui sotie, Mariana, iar ultimul fiu venit pe lume, Alberto, este facut cu Narcisa, actuala lui iubita.

Dintre toti, Nicoleta este favorita artistului, deoarece este primul copil care i-a calcat pe urme in cariera muzicala, desi si-a mai incercat norocul si in moda.

Desi meseria de artist il poarta mereu pe drumuri, Nicolae Guta a avut grija de fiecare dintre cele noua odrasle. Este mandru ca fiii lui ii calca pe urma si se descurca in viata, fara ajutorul lui si se lauda ca Nicusor, unul dintre baieti, i-a mostenit si el talentul.

 

Tags: ,