Cu ocazia zilei de nastere, manelistul Sorinel Pustiu i-a facut sotiei sale un cadou de cateva zeci de mii de euro. Surpriza, pregatita cu mult timp inainte, a fost dezvaluita in ieri seara in emisiunea Cancan TV de la Acasa TV.
Emotionata, sotia cantaretului a marturisit ca primeste des daruri de la partenerul ei de viata si ca asteapta cu nerabdare surpriza pe care acesta pregatit-o cu ocazia zilei ei de nastere. Pentru ca totul sa iasa ca la carte, Sorinel a legat-o pe Gianinala ochi si a condus-o spre marea surpriza.

“Asta nu este prima surpriza pe care mi-o face de ziua mea! Sunt curioasa!”, a spus aceasta in emisiunea Cancan TV, difuzată de luni pana joi, la ora 22.00, la Acasa TV.

La randul sau, Sorinel Pustiu a recunoscut ca nu ii spune sotiei sale “Te iubesc”, dar ca ii transmite acest lucru ca de des poate.”Ea nu a primit pana acum de la mine un Te iubesc! Iubirea este o stare de spirit pe care eu i-o transmit in fiecare moment. Am rugat-o sa ma lase sa ii spun cuvintele astea atunci cand nu o sa-i mai transmit iubire” a spus cantaretul.

Intr-un final, sotia lui Sorinel Pustiu si-a primit cadoul binemeritat: un apartament de lux. “E o farsa, nu? Cum sa nu stiu nimic. M-ai adus la un hotel. Chiar m-ai uimit. Nu imi vine sa cred”, a spus Gianina, socata de cadoul primit.

“De cand ma straduiesc sa strang eu acesti bani…de vreo doi ani de zile. M-am gandit sa-i iau un apartament si sa locuim cu totii aici. Mai am o surpriza, mai mare decat asta, o sa o vezi tot in aceasta seara”, i-a transmis Sorinel sotiei sale.

 

Tags: ,