Decesul fratelui sau, Samir, l-a distrus pe Nicolae Guta. Pe masura ce zilele trec, in loc sa-si revina, manelistul se cufunda in depresie si refuza cu inversunare ajutorul familiei. Guta s-a inchis in casa, unde plange din zori pana-n noapte.

Nicolae Guta, transfigurat dupa moartea fratelui sau. Plange incontinuu, nu doarme si nu mananca Fara Samir nu pot traiSlabit, tras la fata, cu ochii umflati si nebarbierit. Asa arata Nicolae Guta la o saptamana dupa ce fratele lui, Samir Lingurar, s-a stins din viata in urma unei lungi suferinte cauzate de lupta cu cancerul.

Impietrit de durere, Guta s-a inchis in propria camera si refuza sa accepte faptul ca si-a pierdut fratele, fapt care a ajuns sa-i ingrijoreze serios pe membrii familiei si pe apropiatii sai. “L-am vizitat si nu mi-a venit sa cred. Statea pe canapeua din camera sa si plangea incontinuu. L-am rugat sa manance, pentru ca aflasem ca nu mancase nimic in ziua respectiva. Am incercat sa-l calmez, i-am spus ca toti suntem muritori si ca tuturor ne vine randul, la un moment dat, dar nu prea am reusit sa-l fac sa-si revina“, a povestit un prieten de-al lui Guta.

Samir Lingurar s-a stins din viata la inceputul lunii, dupa o lunga perioada de suferintaAcesta a ramas socat de cuvintele rostite de Guta si chiar s-a speriat, gandindu-se ca nu cumva in mintea lui sa incolteasca idei de sinucidere: “Mi-a spus asa: “Nu mananc si nici nu vreau sa aud pe nimeni. Aduceti-l inapoi pe Samir si atunci ma veti vedea mancand. Fara el nu pot trai. Noi suntem o familie unita, iar Samir era fratele meu de suflet. Ii spuneam orice ma apasa, orice problema aveam, eu acum cui sa ii mai spun toate astea?“, ne-a mai povestit aceeasi sursa. Samir s-a stins din viata la inceputul lunii, pierzand lupta cu cancerul, iar la inmormantare au participat sute de persoane, el fiind un om foarte iubit si respectat, in Petrosani.

 

Tags: ,