“Beyonce de Romania”, Madalina pe numele ei real, cea care a fost fotografiata de paparazzii in timp ce intra cu Jean de la Craiova intr-un hotel de la marginea Bucurestiului, a trecut in bratele altuia.

Madalina s-a facut repede remarcata in lumea manelistilor prin prisma frumusetii ei exotice care i-a adus si supranumele de “Beyonce de Romania”, dar si datorita colaborarii cu Jean de la Craiova. Frumoasa blonda pare insa sa nu se mai “multumeasca” doar cu Jean de la Craiova, asa ca se agata de gatul lui Florin Salam, lucru care nu-i displace deloc acestuia.

 

Madalina in ipostaze sexyPe contul de Facebook al Madalinei a fost postata o poza in care blonda apare langa Florin Salam, cei doi fiind foarte veseli. “Beyonce” il tine pe manelist de gat, iar acesta zambeste, semn ca atingerea blondei i-a fost pe plac.

Au mers la hotel

Jean de la Craiova si Madalina au fost pozati anul trecut de paparazii CANCAN.ro in timp ce intrau intr-un hotel din Bucuresti. Tanara a urcat prima in camera si a baut un pahar de sampanie, iar dupa un timp si-a facut aparitia si Jean. Au mers la hotelAtat “Beyonce de Romania” cat si manelistul au negat ca ar fi ceva intre ei. Blonda a declarat ca au fost surprinsi amandoi la acel hotel pentru ca aveau o cantare in restaurant si ca a urcat in camera pentru a se schimba. Ea a adaugat ca in momentul in care a fost surprinsa cu Jean in camera, acesta venise sa ii spuna sa se grabeasca, pentru ca recitalul ei trebuia sa inceapa.

 

Tags: ,