Acum patru ani, Florin Salam îşi pierdea jumătatea, pe Ştefania, care a murit răpusă fiind de ciroză. Astăzi, manelistul le oferă tuturor fanilor săi, prin intermediul Libertatea.ro, fotografii exclusive de la nunta cu frumoasa lui prinţesă.

Patru ani de la moartea prinţesei lui Florin Salam! Vezi IMAGINI EMOŢIONANTE de la nunta celor doiDupă trecerea în nefiinţă a soţiei sale, Florin Salam s-a transformat într-un tip retras, suspicios şi discret când e vorba de o posibilă nouă relaţie. “Mama copiilor mei nu m-a părăsit niciodată. Cu timpul mi-am dat seama că prinţesa mea e lângă mine. Mă învaţă de bine sau de rău. Pe lumea asta am fost jumătăţi perfecte. Nu mă voi mai căsători cu altcineva”, ne declara Florin Salam într-un interviu.

La patru ani de la moartea Ştefaniei, Libertatea vă prezintă în EXCLUSIVITATE poze de la nunta celor doi, din septembrie 2007, eveniment care a avut loc în cel mai luxos complex turistic din Antalya, Turcia.

Invitaţii la exclusivistul eveniment au fost transportaţi cu o aeronavă închiriată şi au stat într-un hotel de 5*. Cât despre inedita alegere a locaţiei, a fost un vis al mirelui, Florin Salam, cum că se va căsători într-un loc sfânt. Motiv pentru care cununia religioasă a fost stabilită în piaţa numită “Locul toleranţei”. Spaţiu unic în lume unde se află patru biserici, fiecare reprezentând câte o religie populară în zona de confluenţă religioasă sus amintită, inclusiv una ortodoxă.

 

Tags: ,