Velea merge la sala regulat si se antreneaza chiar daca este plecat prin taraS-a elucidat misterul! Miercuri seara, la party-ul organizat de Florin Salam pentru fiica sa, Betty, Alex Velea a explicat in exclusivitate, care este secretul abdomenului sau plin de patratele.
Are o sotie exotica si unica in felul ei, pe Ana, o iubita celebra care a fost votata ca fiind cea mai frumoasa femeie din Romania, dar cu toate acestea pare la fel de tanar si de nelinistit. El este Velea, Alex Velea, artistul care, aparent, este disputat de de doua femei, de sotie si de iubita.
Lui Velea insa, nici ca-i pasa si pare sa-si traiasca in continuare viata asa cum vrea, impartindu-se intre cele doua frumoase, intre concerte, munca din studio si, bineinteles, mersul la sala. Prezent miercuri seara la ziua fetei lui Florin Salam, Velea a fost luat la intrebari de catre reporteri.
El a explicat cum se mentine si ce anume face de arata atat de bine, eclipsandu-i pe toti instructorii consacrati de fitness.
Florin Salam a dat chef de chef in cinstea lui Betty, fiica sa care a implinit 13 aniAflat intr-o forma de zile mari, jovial si cu chef de distractie, Velea s-a uitat intr-o parte si in alta, ca sa se asigure ca nu va fi auzit de copiii, si ne-a soptit la ureche:
“Stati asa sa nu fie minori in jur. Stati ca va spun acum programul de antrenament si secretul abdomenului meu. Arat asa de bine pentru ca fac sex mult si tare”, a spus Velea dupa care a continuat sa se fotografieze cu fanii sai.
La un pas distanta se afla insa Florin Salam, artistul auzind discutia cap-coada, moment in care a ramas contrariat. Nu de alta, dar el are aceleasi obiceiuri nocturne ca si Velea, insa rezultatele in ceea ce il priveste intarzie sa apara.
“Si eu fac sex mult si sigur mai puternic decat Velea, dar ia uite ce burta am”, a spus Florin Salam, sinceritatea sa facandu-l pe Velea sa izbucneasca in hohote de ras.
 

Tags: ,