Andra a debutat alături de Adrian Copilul MinunePărinții Andrei i-au observat talentul încă din primii ani ai copilăriei și, grație glasului său, solista s-a făcut ușor remarcată pe plan local, în județul Cluj, unde nu rata nici un concurs, festival sau ceremonie. Iar un moment aparent banal, în care s-a urcat pe scenă să cânte cu Adrian Minune, avea să se transforme în lozul câștigător pentru tânăra aspirantă la glorie, scrie wowbiz.ro.
Costi Ioniță a remarcat-o total întâmplător, la un spectacol din Cluj, acolo unde, pe afiș, se afla și Andra, alături de nume mari ale muzicii românești, printre care și Adrian Minune.
 
Astfel, în timpul recitalului lui Adrian Minune, Andra s-a urcat pe scena, inopinat, și a început să cânte alături de el, momentul fiind unul de excepție, primit cu multe aplauze de public. Și, cum știe să intuiască talentul și oportunitatea, Costi Ioniță, aflat în sală și fascinat de glasul tinerei soliste, a contactat-o imediat și i-a propus o colaborare. Andra a urcat în carieră promovată inițial doar de propriul talent, urmând ca în zece ani de la debut să devină o cântăreață desăvârșită și imaginea unei  companii internaționale de produse cosmetice.

 

Tags: ,