Mare petrecere în familia lui Florin Salam. Fiica lui a împlinit 13 ani, dar a avut parte de un chef ca la majorat. Deşi este minoră, Betty a purtat o rochie din piele şi pantofi cu tocuri înalte. 100 de invitaţi au venit la hotelul de lux din Bucureşti, unde a avut loc petrecere. Betty Salam a avut parte de multe surprize, inclusiv unul dintre artiştii săi preferaţi, Alex Velea.

Fiica lui Florin Salam, o bombă sexy la doar 13 aniDeşi a împlinit doar 13 ani, fata lui Salam a arătat ca o adevărată divă. Betty a purtat o rochie neagră din piele, accesorizată cu lanţuri şi tocuri înalte. Florin Salam, care o considera doar o copilă, a fost impresionat.

“Este viaţa mea, este ochii mei. Îi spun “La mulţi ani” şi îi doresc tot binele din lume şi să mă asculte, pentru că orice tată vrea binele copilului său”, a declarat Florin Salam.

Deşi a avut parte de o petrecere de lux, Betty Salam a mărturisit că altul a fost cel mai frumos cadou. “Cel mai frumos cadou de ziua mea tata. Noi ne iubim cel mai mult”, a spus fata.

Fiica lui Salam a mai avut parte de încă o surpriză. Tatăl său a făcut tot posibilul ca la petrecere să fie prezent unul dintre artiştii preferaţi ai lui Betty, Alex Velea.

 

Tags: ,