Au divortat acum doi ani, dar inca se mai razboiesc prin tribunale. Fosta sotie a lui Nicu Paleru, Gabriela, a cerut in instanta executarea silita a artistului. In primavara, Gabriela, care ii este impresara, l-a dat in judecata pentru a-si recupera o datorie. Magistratii i-au dat castig de cauza, asa ca Nicu Paleru asteapta din clipa in clipa sa fie executat silit.

Nicu Paleru se judeca cu fosta nevasta pentru baniNicu Paleru si fosta lui sotie, Gabriela, sunt la cutite. Cantaretul de muzica de petrecere a ajuns in situatia de a fi executat silit de femeia langa care si-a petrecut 15 ani din viata. Totul a pornit de la contractul de impresariat pe care Paleru l-a semnat cu Gabriela pe vremea cand inca formau o familie.

Conform acestui act inca in vigoare, artistul este obligat sa-i dea impresarei sale un procent din sumele incasate la spectacole, indiferent ca este vorba de nunti, botezuri sau orice alt gen de petreceri private sau evenimente.

Dupa ce s-au despartit, Paleru recasatorindu-se si devenind tatal unei fetite, acestuia nu i-a mai convenit sa-si imparta castigurile cu Gabriela si a incercat s-o fenteze. In mod normal, impresara lui trebuia sa fie la curent cu toate angajamentele cantaretului.

De multe ori, insa, acesta canta pe la petreceri fara stirea ei. Gabriela si-a prins de multe ori fostul sot cu mata in sac si pentru ca acesta nu i-a dat de bunavoie banii care i se cuveneau, a recurs la o masura extrema.

Astfel, in luna mai, Gabriela l-a tarat in instanta, cerand executarea silita a fostului ei sot. Impresara a castigat procesul dechis la Judecatoria Pitesti, instanta hotarand in luna iunie executarea silita a lui Nicu Paleru.

“E problema noastra. Asa suntem noi, acum ne iubim, acum ne dam in cap”, ne-a spus Gabriela Paleru, care a incercat sa minimalizeze problemele pe care le are cu fostul sot. „Neintelegerile intre mine si Nicu s-au rezolvat. Nimic nu mai este valabil”, ne-a mai spus fosta doamna Paleru.

 

Tags: ,