Adrian Minune, Dan Negru sau Andreea Popescu se numără printre celebrităţile care au avut de suferit din cauza maidanezilor. În timp ce dansatoarea Deliei a rămas desfigurată pe faţă, Adi Minune şi-a pierdut un deget.

ADI MINUNE, DAN NEGRU sau ANDREEA POPESCU, printre VEDETELE MUŞCATE DE MAIDANEZICând avea 3 ani, Andreea Popescu a fost muşcată de faţă de un câine. De atunci a rămas cu semne destul de urâte pe faţă. În ciuda cicatricilor la buză şi obraz, fosta dansatoare a Deliei se declară împotriva eutanasierii maidanezilor. “După ce am fost muşcată am trecut prin multe operaţii. Am rămas cu o cicatrice, dar nu urăsc câinii. Îi iubesc şi sunt împotriva eutanasierii lor. E o crimă! Uneori, oamenii sunt mai animale decât animalele…”, ne-a spus ea.

Şi Dan Negru face parte din categoria persoanelor care au fost muşcate de câini. Şi el a rămas cu semne, însă nu se declară contra maidanezilor. “Problema câinilor a creat două mari tabere: smintiţii şi mişeii. Unii doresc să-i lase liberi pe străzi, ceilalţi, să-i omoare. Eu sunt pentru sterilizarea lor”, este de părere prezentatorul.

Nici Adi Minune nu a scăpat de câinii fără stăpân. În copilărie, acesta a avut de-a face cu un câine vagabond, iar de atunci l-a lăsat fără deget.

“Într-o zi am călcat într-o baltă. M-am aplecat să smulg nişte iarbă, să şterg noroiul de pe pantofi, moment în care o haită de maidanezi m-a atacat. Unul dintre ei m-a muşcat atât de rău, încât mi-a sfâşiat mâna şi mi-a retezat un deget. Bunica mea mi-a recuperat falanga, apoi medicii mi-au cusut degetul la loc. Acesta «s-a sudat», însă a rămas strâmb”, a povestit Minune.

Ioana Andrada, nepoata în vârstă de 18 ani a Mihaelei Rădulescu, s-a numărat şi ea printre victimele maidanezilor. Muşcăturile au lăsat semne adânci pe chipul fetei, lăsând-o fără nas şi o bucată din buză. Diva de la Monaco însă şi părinţii fetei au mers la estetician pentru a rezolva o problema care ar fi putut-o complexa pe Ioana o viaţă întreagă.

“Fiica fratelui meu a fost muşcată violent de un câine pe stradă şi am avut noroc că un chirurg plastician foarte important, chiar domnul doctor Lascăr, dacă îmi amintesc bine, a ajutat-o şi i-a pus la loc bucata de nas şi cea de buză care îi lipseau”, a povestit vedeta.

 

Tags: ,