Chiar daca iubitul sau a mai fost prins pe picior gresit si a mai calcat stramb de-a lungul timpului, Daniela Gyorfi baga mana in foc ca George Tal si-a invatat lectiile.

Aceasta este Bianca, dansatoarea despre care se spune ca si-ar fi bagat coada intre Daniela si iubitul ei, George TalA trecuta de varsta de 40 de ani, insa este atat de sigura pe calitatile ei fizice si sufletesti incat Daniela Gyorfi este de parere ca nimeni si nimic nu i-ar putea distruge familia.

Zilele trecute, am relalat episodul evitat cu gratie, in care George Tal era sa cada in mreje dansatoarei Danielei, o bruneta focoasa, numita Bianca.

Numai ca artista si-a dat seama la timp de intentiile celei pe care o considera amica, asa ca a avut grija sa o faca disparuta din “peisaj”. Desi iubitul sau a mai calcat “in strachini” de-a lungul relatiei, Daniela este convinsa ca lucrurile stau altfel acum si ca acesta s-a cumintit de cand a devenit tatic.

Nu aplec eu urechea la ce spune lumea. Nici la ce vor toate pitipoancele. Multe se dau pe langa George ca sa le faca el vedete. Altele vor sa se foloseasca de numele meu pentru a se lansa si ele in showbiz.

Eu si George suntem bine, nu avem nici o problema in cuplu si nu exista nici o amanta. Noi ne crestem copilul impreuna si ne ocupam de cariera mea. De altfel, eu si George suntem mai tot timpul impreuna, doar e impresarul meu“, a declarat Daniela.

 

Tags: ,