Romeo Ursu, zis Boenica, unul dintre cei mai cautati romani in ultimii ani de catre politie, se amuza copios de glumele facute pe seama lui Adrian Minune care au legatura cu inaltimea acestuia.

Boenica este fan al bancurilor cu Adi MinuneBoenica a ras cu mare pofta la un material postat pe audvoci.ro, un site de pamflete, in care se spunea:“Paparazii l-au surprins pe manelist impreuna cu actuala amanta la microscopul electronic, desi Adrian a făcut eforturi disperate pentru a se ascunde in spatele unui parameci cu o statura mai impunatoare”.
Cei doi se cunosc de mult timp, iar Boenica spune ca isi permite sa faca si el glume pe seama manelistului.
“Adrian este un baiat destept, un cantaret talentat si are umor, asa ca nu are de ce sa se supere. Stie si el ca este mic, asta este realitatea. Dar compenseaza prin multe altele”, a spus Romeo Ursu.

Boenica, care se afla in Iordania, a declarat ca se prapadeste de ras de fiecare data cand aude un banc despre manelist. “E de ras, stie si Adi Minune asta. Cred ca glumele despre el sunt printre cele mai savuroase pe care le-am auzit. Inspira la pamflete baiatul asta de nu-ti vine sa crezi. Sunt convins ca si el se amuza cand aude bancurile respective.”, a mai spus Romeo Ursu.

 

Tags: ,