Rellys Tonu, Fata de la “Vremea”, din Libertatea, face furori printre bărbaţii din showbizul nostru. Se pare că frumoasa tânără i-a căzut cu troc lui Costi Ioniţă.

Costi Ioniţă S-A ÎNDRĂGOSTITDeunăzi, prietenii producătorului şi compozitorului Costi Ioniţă (35 de ani) susţineau sus şi tare că acesta şi-a petrecut vara retras departe, în munţi, ca să mediteze. A slăbit foarte mult, a contemplat natura şi s-a dus tocmai la Cetatea Sarmizegetusa ca să-şi găsească liniştea. Un apropiat de-al lui Costi a dezvăluit recent pentru Libertatea că muzicianul va reveni în Bucureşti radical schimbat şi că va evita să mai aibă în jurul lui domnişoara sexoase.

Se pare însă că ori şi-a încălcat promisiunea atunci când a cunoscut-o pe frumoasa Rellys, ori vrea o relaţie serioasă cu aceasta. Nu de alta, dar fotoreporterii Libertăţii i-au surprins pe cei doi în aceste zile prin Bucureşti. Rellys şi Costi au ieşit în oraş, la masă, iar el, ca un gentleman a condus-o apoi acasă. Sursele Libertăţii spus că celebrul Costi Ioniţă este topit după Fata de la “Vremea” şi că totul s-ar putea tranforma într-o frumoasă idilă.

Rellys, asaltată de bărbaţi celebri

În această vară, frumoasa Rellys Tonu a fost fotografiată la mare în braţele designerului Cătălin Botezatu, care a sărutat-o franţuzeşte pe plajă, la mare. Se pare că Bote nu a putut rezista tentaţiei atunci când a văzut cât de sexy este Rellys, una dintre cele mai admirate femei din ultima vreme din showbiz.

Rellys Tonu are 22 de ani, s-a mutat în Bucureşti, din Timişoara, şi a făcut furori în cel mai recent număr al revistei Playboy, cu un pictorial incendiar. Mai mult, ea a devenit, de la începutul lunii septembrie Fata de la “Vremea” din Libertatea.

 

Tags: ,