Are grija de mama sa inca de cand era o copila, insa ultima luna a fost mai grea ca niciodata pentru Daniela Gyorfi. Dupa un control medical, femeia, care este impobilizata la pat de 33 de ani a aflat ca sufera si de o boala a glandei tiroide.

Daniela Gyorfi plange si se roaga la manastiri pentru sanatatea mameiDe altfel, ea se simte rau si a chemat salvarea de cateva ori: “Nu mai stiu ce sa-i mai fac. Doua saptamani nu a putut sa manance si sa bea mai nimic. A fost racita cobza si nu ii trecea cu nimic. M-am speriat destul de tare pentru ca tusea foarte rau”, ne-a marturisit Daniela. In urma unei vizite la medic, Anica a mai primit o veste dura: sufera si de o afectiune a glandei tiroide:

“E tare greu, ea are si diabet, si probleme cu rinichii. Absolut orice problema de sanatate ii agraveaza starea fizica. Am mai mers la manastiri, m-am rugat pentru ea, sa fie sanatoasa.

Nu imi imaginez viata fara mama si sufar enorm atunci cand vad ca se simte rau, cand vad ca se chinuie. Plang de focul ei si as da orice sa fie bine”, a declarat cantareata,

 

Tags: ,