Florin Salam declara recent ca a vazut rosu in fata ochilor in momentul in care un barbat i-a spus pe Facebook lui Betty, fiica sa in varsta de 13 ani, ca este o bunaciune, avertizandu-i pe ceilalti masculi ca este cu ochii pe ei.

Florin Salam este suparat din cauza unor mesaje primite de fiica sa de la admiratoriSe pare insa ca fanii fiicei lui Florin Salam nu se pot stapani sa-si arate admirata fata de aceasta, si ca dorinta de a o cuceri pe tanara este mai mare decat teama fata de manelist. Astfel, la cateva zile dupa ce Florin Salam a citit mesajul in care un barbat ii spunea fetei sale ca este o bunaciune, lucru care l-a enervat terbil, si alte persoane au procedat intr-un mod asemanator. Fara sa tina seama ca ar putea sa dea socoteala in fata manelistului.

Recent, un tanar fermecat de frumusetea lui Betty Salam a postat un comentariu in care ii spunea ca este sexy rau, lucru care  nu o sa-i pice bine manelistului. “Esti buna rau de tot!”, a fost un alt mesaj primit de fiica lui Florin Salam.

Un alt admirator i-a transmis tinerei ca ar manca-o cu fulgi cu tot, iar mesajele care vor provoca furia manelistului nu se opresc aici.

 

Tags: