Frumoasa cântăreaţă s-a măritat cu australianul Ardeli, alături de care se simte o femeie cu adevărat împlinită.

Frumoasa cântăreaţă s-a măritat cu australianul Ardeli, alături de care se simte o femeie cu adevărat împlinită.Celia a fost invitată la Kanal D, unde a oferit detalii neştiute despre nunta sa cu australianul Ardeli, despre care spune că este convinsă că este jumătatea ei.

“Sper să fie armonie în familia noastră”, a spus celia.

Cântăreaţa a povestit despre o întâmplare de la nunta care a avut loc într-un luxos conac din Deva, când a fost nevoită să se retragă la toaletă împreună cu partenerul ei de viaţă.

“Cu câteva minute înainte de vals, am fugit cu el la toaletă ca să văd dacă mă pot mişca în rochie, fiindcă nu făcusem probe cu ea înainte”, a dezvăluit artista.

“Am fost foarte fericită pentru că la nunta noastră au venit părinţii lui Ardeli, prietenii lui. Un gest frumos, pentru că drumul din Australia este foarte lung şi costisitor”, a mai spus Celia.

Cântăreaţa a mărturisit că unul dintre cele mai dragi cadouri pe care le-a primit la nuntă este un ceas de la o prietenă de-a ei.

“Are imagini cu mine, cu Ardeli şi cu familia mea. Este un cadou de suflet pentru mine”, a afirmat ea.

La nunta Celiei nu a existat momentul cu jarteaua, ci doar obiceiul cu furatul miresei.

“N-a existat momentul cu jarteaua fiindcă am uitat-o acasă. Am fost furată, iar soţul a trebuit să facă o declaraţie de dragoste ca să mă răscumpere”, a mărturisit ea.

Întrebată dacă a ieşit în câştig după fastuoasa nuntă, Celia a răspuns prompt: “În niciun caz nu am  ieşit pe plus după nuntă”.

Cântăreaţa a anunţat că pleacă în Australia în luna noiembrie, unde va promova piesa pe care i-a făcut-o Costi Ioniţă – “Let your eyes” – şi pe care o cântă în colaborare cu celebrul artist Shaggy.

 

Tags: ,