Fost manechin al lui Catalin Botezatu, Claudia Ion si-a schimbat radical viata de anul trecut, de cand l-a cunoscut pe actualul ei sot. Impreuna s-au mutat in Italia, tara lui natala, tanara a ramas insarcinata si l-a si facut bunic pe Fane Spoitoru, in urma cu doua luni.

Florin Salam nasul ficei lui Fane Spoitoru !Acum insa, toata familia are o noua preocupare, respectiv terminarea pregatirilor pentru nunta Claudiei, eveniment programat pentru data de 20 septembrie, la un centru de evenimente de lux, din Bucuresti. Iar petrecerea se anunta a fi una cu adevarat fastuoasa, toata floarea cea vestita a afaceristilor din Bucuresti urmand sa fie prezenta. In total, sunt asteptati vreo 500 de invitati, insa mireasa si familia ei sunt convinsi ca vor avea peste 600, intrucat se vor gasi multi care sa se autoinvite, pe ultima suta de metri.

Si se pare ca fiica lui Fane Spoitoru si sotul ei vor avea nu mai putin de trei perechi de nasi, printre care si Florin Salam, un bun prieten al neamului, de ani buni. Cum, insa, artistul nu este casatorit, iar religia impune acest lucru, el nu va putea fi nas principal, ci va fi unul secundar, alaturi de nimeni alta decat fiica lui, Betty, dupa cum ne-au pvestit chiar surse din anturajul artistului. Si, evident ca atmosfera va fi intretinuta de nume grele ale muzicii de petrecere si mai mult ca sigur ca Salam ii va face un cadou deosebit Claudiei, in acest sens.

Cat despre meniu, acesta va fi unul pretentios si sofisticat, cu preparate culinare menite sa satisfaca absolut toate gusturile, atat din bucataria traditional romaneasca, cat si din cea italieneasca. Nu de alta, dar ginerele este italian. Cum mai are destul de putin timp la dispozitie, Claudia si-a ales si rochia de mireasa, dar care inca mai necesita cateva modificari, urmand ca zilele viitoare sa faca si probele pentru coafura si machiaj.

 

Tags: ,