După deschiderea unui dosar penal, pentru o petrecere în stradă organizată acum câteva săptămâni, manelistul Florin Salam a avut din nou ghinion, la Ploieşti, de data această la un botez oranizat ieri.

Florin Salam a prins frica poliţiştilor din PloieştiAproape 20 de poliţişti şi jandarmi au intervenit, ieri, la o sesizare de deranjarea ordinii şi liniştii publice venită din zona adu de la Afumaţi, din Ploieşti. Oamenii legii au stricat distracţia celor aproape 300 de oameni strânşi în stradă, la intersecţia dintre Găgeni şi Recoltei, majoritatea de etnie romă, veniţi să-l vadă şi audă pe manelistul Florin Salam. Deşi fusese tocmit de organizatori să cânte la petrecerea de botez, potrivit unor martori, manelistul a refuzat să mai presteze, când a văzut poliţitii, de teama unui nou dosar penal. Vestea vine după ce, acum câteva săptămâni, aceluiaşi Salam i s-a deschis dosar penal pentru ultraj, după ce a cântat la o petrecere de nuntă ţinută în stradă, în zona Elena Doamna.

Poliţia a dat patru amenzi, ieri, cea mai mare fiind aplicată naşului, în valoare de 2.000 de lei. Nici proprietarul dubei în care erau amplasate boxele nu a scăpat neamendat.

 

Tags: ,