Dupa scurta si intensa relatie cu Nicolae Guta, timisoreanca Dana s-a ales cu o eticheta de care nu mai reuseste sa scape: “amanta lui Guta”. Hotarata sa schimbe modul in care o percepe lumea, iata ca Dana a facut o mutare prin care spera sa atraga titulatura de “Emeli Sande de Romania”.

Fosta amanta a lui Guta se vrea Emeli Sandé de RomaniaTimisoreanca a lasat deoparte, cel putin pentru moment, sedintele foto nud si s-a axat pe evidentierea partii de sus, mai precis a capului.

Cu ajutorul unui hair stilist priceput, Dana lui Guta a adoptat frizura cantaretei britanice Emeli Sande, cea care in ultimele luni ne-a incantat cu melodia “Beneath your beautiful”. Dana este extrem de mandra de rezultat. “Imi place de Emeli Sande si cum canta si cum se poarta. Este o femeie foarte talentata si are o voce de aur! Nu vreau sa o copiez, dar freza ei m-a facut sa nu imi pese ce zice lumea si fără niciun regret m-am tuns ca ea” a spus fosta amanta a lui Nicolae Guta.

Asemanarea cu Emeli Sande a facut-o pe Dana sa se gandeasca serios la o cariera muzicala.

Timisoreanca este convinsa ca ar da lovitura in muzica. Mai ales ca, spune ea, are voce. “Eu am invatat sa cant de mică, de la 4 ani, in biserica. Si Nicolae Guta mi-a zis ca am voce. Talent am, dar nu are cine sa ma ajute. Dar viata omului e cu suisuri si coborasuri, asa ca nu stiu ce pot ajunge maine. Am pretenții mari de la viata mea” a mai spus Dana.

 

Tags: ,