Gata cu femeile despuiate şi care mai de care mai sexy roind în jurul lui! Costi Ioniţă (35 de ani) le va spune “pas” ispitelor de acum încolo. Asta pentru că producătorul şi compozitorul Costi Ioniţă vrea să îşi schimbe total stilul de viaţă.

Costi Ioniţă îşi schimbă radical stilul de viaţăMereu pus pe glume, pe distracţie cu prietenii şi întotdeauna cu cel puţin o femeie frumoasă la braţ. Aşa îl ştim cu toţii pe Costi Ioniţă, producătorul şi compozitorul care a dat lovitura cu fiecare piesă ce-i poartă semnătura.

Ei bine, vara aceasta el a decis că nu mai poate continua cu acest stil de viaţă şi că e timpul să renunţe la această imagine.

Tocmai de aceea s-a retras departe, în munţi, ca să mediteze. A slăbit foarte mult, a contemplat natura şi s-a dus tocmai la Cetatea Sarmizegetusa ca să-şi găsească liniştea.

Un apropiat de-al lui Costi a dezvăluit pentru Libertatea că muzicianul va reveni în Bucureşti radical schimbat.

“Nu vrea să mai discute cu presa despre idile şi sex. Costi nu mai e deloc ceea ce a fost. E un om schimbat total. Nu se mai regăseşte în astfel de lucruri, e un om spiritual. Vrea să fie un adevărat exemplu pentru ceilalţi”.

 

Tags: ,