Mirii, impreuna cu Florin Salam siu cu alti prieteniVa prezintam fotografii in premiera de la nunta Claudiei Ion, fiica lui Fane Spoitoru, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, la un cunoscut centru de evenimente, acolo unde invitatii s-au distrat pana dimineata.

Claudia a facut la sfarsitul anului trecut cununia civila in Italia, acolo unde locuieste sotul ei, iar in urma cu doua saptamani cei doi au venit in Romania impreuna cu fiica lor in varsta de doua luni pentru a pune la punct detaliile nuntii.Vinerea trecuta, tanara a imbracat rochia de mireasa si a mers in fata preotului pentru a se cununa religios cu alesul inimii sale.

Seara, nuntasii s-au strans la un centru de evenimente sa petreaca, Fane Spoitoru si sotia sa fiind printre primele persoane care si-au facut aparitia in local.

Cum era de asteptat, Claudia a fost in centrul atentiei, iar rochia sa de mireasa a primit o multime de aprecieri din partea celor care participau la fericitul eveniment.

Din pozele primite se vede ca si ginerica a tinut sa fie in ton cu rochia sotiei sale, asa ca a ales sa poarte un sacou alb, de care a prins un trandafir de aceeasi culoare.

Claudia impreuna cu tatal ei, dar si cu sotulSotul fiicei lui Fane Spoitoru nu s-a multumit sa poarte la petrecere doar un rand de haine, asa ca la un moment dat a imbracat un costum de culoare inchisa.Si Florin Salam, cel care i-a nasit pe cei doi a fost la inaltime. Cum manelistul nu este casatorit, iar religia impune acest lucru, Salam a fost nas secundar si a fost insotit la nunta de Betty, fiica lui.

Meniul a fost unul sofisticat, iar preparatele culinare, atat din bucataria romaneasca, cat si din cea italieneasca, au satisfacut gusturile invitatilor. In curte, langa piscina, au fost amplasate mai multe corturi, iar bucatarii au pregatit, printre altele, si miei la protap.

Nu a lipsit nici barul cu tot felul de fructe. Muzica a fost de cafe concert, iar petrecerea a tinut pana dimineata.

 

Tags: ,