Doar câteva ore îi mai despart pe telespectatori de marea premieră a celui de-al patrulea sezon „Te cunosc de undeva!”, difuzat în fiecare sâmbătă, începând din 7 septembrie, de la 20:30, la Antena 1.

Jean de la CraiovaDalma Kovacs, Maria Buză, Anda Adam, Ellie White, Mike Diamondz, Pepe, Matteo şi Jean de la Craiova sunt concurenţii care ediţie de ediţie vor încerca să îi cucerească pe cei patru juraţi – Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits.

Prima ediţie se anunţă a fi una de-a dreptul spectaculoasă, cu mărturisiri incendiare din partea concurenţilor, dar şi a membrilor juriului, Ozana, Andreea Bălan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits.

Simpaticul cântăreţ Jean de la Craiova a dezvăluit că a cântat la o nuntă importantă din România alături de Tarkan, interpretul în pielea căruia va intra în această seară. Misiunea lui Jean nu a fost deloc simplă, chiar el mărturisind că limba turcă şi atitudinea de macho man pe care trebuia să o adopte i-au dat bătăi de cap. La sfârşitul antrenamentelor, Jean a concluzionat: “Dacă îl prind pe Tarkan, îl sparg!”

 

Tags: ,