Loredana Chivu a primit un X6 de la Leo de la StrehaiaLoredana Chivu tot primea lunile trecute buchete imense de flori si alte cadouri, iar expeditorul nu dorea sa isi decline identitatea.

Intr-un final, blonda a aflat despre cine era vorba. Leo de la Strehaia pusese de mult timp ochii pe ea, insa ea nu i-a picat niciodata la picioare. Totul a culminat cu un cadou foarte costisitor: omul de afaceri care s-a iubit cu Carmen Serban sau Jasmine i-a cumparat o masina, un X6 mai exact.

“Masina este de la Leo de la Strehaia. Nu am avut, nu am si nici nu o sa am nicio relatie cu el”, a dezvaluit Loredana la Antena 1.

“El a tot incercat sa ajunga la mine, a tot incercat sa imi intre in gratii, dar nu s-a putut. Nu i-am dat nicio speranta”, a completat ea.

Loredana Chivu a primit un X6 de la Leo de la Strehaia“Am stiut ca e de la el. A zis ca vrea o relatie serioasa cu mine. Am stabilit sa ne mai cunoastem dar au aparut discutii in contradictoriu intre noi. Masina e pe numele meu”, a explicat Loredana.

Chiar daca intre ea si Leo nu este nimic, ba chiar s-au si contrat de cateva ori, Loredana nu vrea sa ii dea masina inapoi. “Pentru el un astfel de cadou este o nimica toata. Poate i-as fi dat-o inapoi, dar a facut niste lucruri aiurea. Sunt eu de vina ca mi-a facut un cadou? Daca se poarta frumos cu mine, inapoiez cadourile, daca nu, nu…”, a incheiat asistenta de televiziune.

 

Tags: