Dan Bursuc si Sorin Copilul de Aur au salvat un om. Nu de la inec ori de la vreo altfel de moarte, ci de la evacuare.Tatal lui Nicolae Mitea risca sa ajunga in strada din cauza unei datorii de o mie de lei la intretinere si utilitati. A primit acesti bani nu de la fiul sau, cel care se mai iubeste pe la televizor cu Andreea Tonciu, ci de la doi artisti care n-au nicio legatura cu el.

Manelistii Dan Bursuc si Sorin Copilul de Aur , mai sufletisti decat am fi crezut. Cei doi cantareti au pus mana de la mana si l-au scapat pe Vasile Mitea de la evacuare.Asta aparent. Surprinzatoare sunt, insa, uneori caile prin care lucreaza destinul. Dan Bursuc si Sorin Copilul de Aur au auzit de problemele financiare ale lui Vasile Mitea. Si-au adus aminte si ca, pe vremuri, fiul acestuia, fostul fotbalist Nicky, a fost unul dintre cei care au investit in muzica lor si n-au ezitat sa sara in sprijinul parintelui sau. Astfel, simplificand putin lucrurile, am putea spune ca tatal lui Mitea mai are acum acoperis deasupra capului datorita… manelelor!

Vasile Mitea a rasuflat usurat in momentul in care i-a vazut pe Dan Bursuc si Sorin Copilul de Aur. Inglodat in datorii pe care nu isi permitea sa le achite, tatal lui Nicolae Mitea era in pragul disperarii si se temea ca si-ar putea pierde acoperisul de deasupra capului. Nici nu-si imagina ca salvarea sa va veni de la… manele!

Norocul lui Vasile a plecat de la o manea pe care a comandat-o Nicky Mitea in urma cu 7 ani, pe cand juca la Ajax si avea succes si bani. Acum, fostul fotbalist e departe de gloria de odinioara, astfel ca tatal sau n-a apelat la el pentru ajutor. Sprijinul insa a sosit insa, indirect, tot de la acesta. Manelistii n-au uitat de sponsorizarea iubitului Andreei Tonciu si s-au prezentat azi la usa seniorului cu un cadou.

Vasile Mitea povesteste ca datoriile s-au adunat din cauza ca nu mai castiga aproape nimic din meseria lui de cizmar. Traia chiar cu riscul sa fie evacuat pentru neplata facturilor la energia electrica si la intretinere.

 

Tags: , ,