Pe contul de Facebook, Roxana si-a pus fotografii de la mareNicolae Guta s-a trezit in mijlocul unui scandal monstru, dupa ce s-a aflat ca una dintre fetele care apar in videoclipul lui, costumate sumar, abia a implinit 16 ani. Ioana Roxana Dragoi, eleva la un liceu in Campina se disculpa si spune ca cineva i-a vrut raul atunci cand a facut public acest caz.

Roxana are 16 ani, insa nu isi arata varsta. Dovada stau si fotografiile super-sexy pe care le posteaza  pentru prietenii ei pe contul de Facebook. Iubeste dansul, iubeste sa fie in centrul atentiei si ii plac manelele. Cu toate astea, nu s-a gandit niciodata ca se va ajunge pana aici. „Eu am venit la filmari cu mama si n-am facut altceva decat sa ma las filmata asa cum merg la mare. Greseala mea a fost ca am plecat de la Campina fara tinuta adecvata, iar la Bucuresti n-am gasit nimic in dimineata respectiva”, a spus Roxana.

Are 16 ani dar arata mult mai matura„Eu cred ca cineva mi-a vrut raul si a trimis a anuntat presa ca sunt minora. Sunt multi invidiosi si invidioase in jurul meu. Pana la urma, nu vad care este problema, atata timp cat mama si-a dat acordul. Si sunt multe fete de varsta mea care fac lucrul asta, de ce s-au legat tocmai de mine?”, ne-a mai spus tanara. Un alt amanunt interesant este ca Roxana are origini tiganesti, cu care se mandreste. „Sunt tiganca si ma mandresc cu asta”, a mai spus fata.

Reprterii au stat de vorba si cu artistul DeSanto, compozitorul piesei si producatorul clipului in care apare si Nicolae Guta. „Eu le-am impus fetelor o tinuta: pantaloni scurt din blugi si maiou nu prea decoltat. Cand am vazut ca Roxana nu a venit pregatita, am luat decizia sa filmam asa. A fost o decizie comuna, mama ei a fost de acord. Ea mi-a spus ca isi asuma responsabilitatea. O cunosc de multa vreme pe Roxana, mama ei m-a rugat s-o iau prin clipuri, insa nu stiam ca este minora. Nu i-am cerut niciodata buletinul”, a povestit DeSanto, pe numele sau real Ovidiu Sfantu.

 

 

Tags: ,