Adi Minune (38 de ani) nu a avut timp să plângă prea mult după bolidul pe care l-a făcut praf în urmă cu trei luni. Asta pentru că a primit altul. Cadou. Manelistul nu-şi face probleme nici că instituţiile statului îi cer socoteală pentru avere. Ieri a avut loc un nou termen în procesul care i-a fost intentat de ANI.

Minune se rupe în figuri cu noul său FerrariAdi Minune a trecut peste sperietura trasă în urmă cu aproximativ trei luni, când a scăpat teafăr dintr-un accident provocat de el. În schimb, Ferrariul la volanul căruia se afla s-a făcut praf. Dar i s-a rupt la bască, vorba aceea. Asta pentru că reprezentanţa acestei mărci i-a dăruit un alt bolid. Un model nou, de “doar” 200.000 de euro. Zilele trecute, Adi a fost surprins de fotoreporterii ziarului Libertatea pe când se plimba liniştit pe străzile Capitalei cu noua sa bijuterie pe patru roţi.

A venit degeaba la tribunal

Tot la bască i se rupe şi de procesul care i-a fost intentat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), care a ridicat mai multe semne de întrebare privind felul în care Adi Minune a făcut o parte din avere. Deşi acum nu mai e consilier local, Adrian Simionescu, pe numele lui din buletin, tot n-a scăpat de procesul în care ANI l-a acuzat că nu poate justifica 100.000 de euro din avere. Chiar dacă judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis definitiv că manelistul n-a greşit cu nimic, oficialii ANI au mers mai departe şi au atacat decizia. Adi Minune s-a prezentat degeaba ieri la Tribunalul Bucureşti, procesul urmând să se reia săptămâna viitoare.

 

Tags: ,