Nepoata lui Adi de la Vâlcea, eliminată la un concurs de muzică din motive rasialeRoxana Dobriţoiu, nepoata celebrului manelist Adi de la Vâlcea, a fost descalificată la un concurs de talente muzicale din motive rasiale. Cel puţin aşa bănuieşte tânăra, supranumită şi Beyonce de România.
Artista a declarat că juriul i-a dat trei de DA, sala s-a ridicat în picioare şi a aplaudat, dar ulterior a fost sunată şi i s-a spus că nu a trecut de preselecţie. “M-am interesat cine a trecut mai departe şi am aflat că au fost concurenţi care luaseră şi doi de DA, în timp ce eu am fost respinsă. Nu ştiu ce să cred, m-am gândit că ar fi motive rasiale sau faptul că sunt nepoata unui manelist. În orice caz, mi s-a făcut o nedreptate”, a dezvăluit Roxana.
În prezent, vâlceanca studiază la Universitatea de Muzică din Bucureşti şi se pregăteşte pentru o amplă sesiune de concerte. După ce mulţi au apreciat că seamănă foarte mult cu Beyonce, nepoata lui Adi de la Vâlcea a devenit o fană a reginei muzicii pop, interpretându-i piesele ireproşabil.

 

Tags: ,