Deşi banii nu sunt o problemă pentru Liviu, s-a trezit dintr-o dată că lumina din apartamentul lui a fost tăiată. Motivul însă, este de-a dreptul şocant.

Liviu Guţă, una dintre victimeÎşi plătea curentul în fiecare lună şi nu s-a întâmplat niciodată să întârzie cu plata. Cu toate acestea, Liviu Guţă a rămas în această seară fără curent electric. Apartamentul în care locuieşte manelistul face parte dintr-un complex rezidenţial pe care fără îndoială a plătit o sumă de bani exorbitantă. În schimb, patronul complexului a luat lună de lună banii pentru curent însă nici prin cap nu i-a trecut să îl şi plătească. Ei bine, dacă vă gândiţi că a uitat, vă înşelaţi. Patronul respectiv a fugit cu banii şi a lăsat în urma lui o mulţime de oameni fără curent electric, printre care se numără şi Liviu Guţă. Acum manelistul şi vecinii lui au început un protest chiar în faţa complexului şi aşteaptă ca autorităţile să ia măsuri în acest caz de-a dreptul şocant.

UPDATE 22:00: 30 de oamenii protestează în stradă în faţa unui complex rezidenţial. Liviu Guţă este printre ei! Oameni reclamă faptul că dezvoltatorul i-a lăsat fără lumină şi fără acces la parcul din incinta complexului. În plus, dezvoltatorul îi ameninţă că le taie şi apa caldă, cu toate că locatarii din acel compex au toate facturile achitate la zi! Poliţia şi-a făcut apariţie pentru a vorbi cu protestatarii!

 

Tags: ,