Sorinel Pustiu a avut un sfarsit de saptamana extrem de placut, si asta pentru ca si-a petrecut noaptea de sambata spre duminica in compania a doua blonde sexy. Una a stat la volan, cealalta pe bancheta din spate.

Blonda care i-a tinut companie lui Sorinel pe bancheta din spate coboara din limuzinaDuminica, ora 03.00. Sorinel Pustiu coboara de pe bancheta din spate a unei limuzine si se indreapta catre intrarea unui club de manele situat in centrul Capitalei.

Masina cu care a venit  si care era condusa de o tanara blonda, este parcata.

De pe bancheta din spate a limuzinei, acolo unde statuse manelistul, coboara o blonda. Sexy si foarte vesela, tanara il cauta pe Sorinel din priviri. Il vede, si se indreapta catre aceasta zambind.

Si cantaretul este numai un zambet la aparitia domnisoarei.

Coboara si tanara care se afla la volanBlonda ii spune ceva, el da din cap, dupa care cei doi o asteapta pe cealalta femeie care in acea seara conducea limuzina. Si toti trei intra in club.

Una la volan, alta in spate

Ora 05.00. Cei trei ies din localul de manele. Blonda-“sofer” se indreapta catre limuzina, insa cealalta ramane langa manelist, asteptand ca acesta sa termine ce avea de vorbit cu cativa barbati. Este foarte vesela si ii zambeste lui Sorinel, insa dupa cateva clipe renunta sa-l mai astepte.

Manelistul intra in club impreuna cu cele doua femeiSe indreapta catre masina si se urca pe bancheta din spate. Manelistul nu se lasa nici el asteptat, asa ca ii saluta pe barbatii aflati in fata clubului , se duce spre masina, iar portiera ii este deschisa. Se uita inauntru si zambeste, dupa care se aseaza pe bancheta din spate, acolo unde deja se afla una din blonde care-l astepta.

Sorinel Pustiu pleaca cu cele doua femei, dar si cu un alt barbat, spre o alta locatie. Altcineva se suie la volanul masinii sale si il urmeaza pe manelist.

 

Tags: ,