Cu cateva saptamani in urma, Florin Salam si Nicolae Guta au fost invitati la o nunta mare tiganeasca, din judetul Hunedoara. Inainte ca cei doi artisti sa cante, bulibasa a tinut sa aiba un discurs in fata lui Florin Salam prin care l-a asigurat ca nu i se va intampla nimic rau.

Salam, linistit de un bulibasa ca nu va manca bataie de la nuntasiIntamplarea a avut loc imediat dupa ce Florin Salam a fost agresat de un grup de interlopi, manelistul scapand cu greu teafar din incaierare. Atunci, manelistul a anuntat ca va canta doar inconjurat de garzi de corp si nu va mai lua bani la dedicatii, astfel incat nimeni sa nu mai aiba ocazia sa se apropie de el.

In acest context, organizatorii nuntii “imparatesti” de la Hunedoara au incercat sa-l linisteasca pe Salam, spunandu-i ca nu i se va intampla nimic rau. Momentul a fost mai degraba unul comic, pentru ca interpretul nu parea sa inteleaga mesaul.

“O sa facem tot ce doresti dumneata. Nu-i suparare, o sa vezi si obiceiul nostru din Hunedoara. Domnul Guta il stie, o sa-l vezi si dumneata, prima data cand esti la Hunedoara. Si daca ai probleme, sa nu mai vii. O sa vezi, noi suntem baieti de baieti si nu vrem sa avem nici o problema. Te rog frumos, orice miscare vezi, sa-mi spui ori mie, ori la baiatul meu, Ozy. Guta e de aici si stie. Prezinta-te si fa o melodie, te rog frumos”, i-a spus bulibasa lui Florin Salam.

Cantaretul a priceut in cele din urma la ce se refera barbatul din fata lui si i-a dat un raspuns pe masura. “Sa dea Dumnezeu sanatate la toata lumea. Este pentru prima data cand sunt aici, ar trebui sa-mi pun o dorinta. Este cumatrul meu Guta alaturi de dumneavoastra. Numai de aici pot sa-mi dau seama cat de buna poate sa fie lumea, daca el de atatia ani vine in familia dumneavoastra. Atunci ce sa cred: lumea e perfecta si n-am de ce sa-mi fac vreun gand rau! (catre Guta) Cumetre, fa tu sistemul tau, ca dupa aia imi fac eu nebunia mea, ca altfel ma omoara mireasa”, a raspuns Salam, smulgand ropote de aplauze de la nuntasi.

 

Tags: , ,