Sunt impreuna de o luna de zile, dar se cunosc de aproape un an. Cum a inceput insa povestea de dragoste dintre Nicolae Guta si amanta lui, Madalina Dumitriu?!

Nicolae Guta s-a tinut de mana in public cu MadalinaPoreclita “Beyonce de Romania”, amanta faimosului interpret de muzica lautareasca, marturiseste ca il cunoaste pe Nicolae Guta de noua luni.

Atunci, cei doi s-au intalnit intr-un restaurant, iar manelistul a facut primul pas. Nu a fost de ajuns, Guta continuand “asaltul” pe o Facebook. Si, dupa alte opt luni de tatonari, a reusit in sfarsit sa o cucereasca pe “Beyonce”.

“Suntem impreuna de o luna. Prima oara ne-am vazut acum noua luni, intr-un restaurant din Bucuresti. Mi-a dat cerere de prietenie pe Facebook, am devenit prieteni si, usor-usor, am dat-o in dragoste. Parca ne cunoastem de-o viata”, a spus Madalina Dumitriu la Antena 1.

Desi recunoaste ca il iubeste pe manelist, “Beyonce” nu se gandeste inca la casatorie sau la copii, dorindu-si, pentru viitorul apropiat, un singur lucru. “Imi doresc liniste in primul rand. M-am saturat de scandaluri”, a mai tinut sa precizeze tanara.

 

Tags: ,